Spustili sme predpredaj – stavebné pozemky Kalinkovo za zvýhodnenú cenu + ponúkame možnosť výstavby rodinného domu tesne pri Bratislave

Ponúkame na predaj stavebné pozemky pre rodinné domy v obci Kalinkovo výmera od 601m2 vrátane IS – voda, kanál, elektrika, cesta, osvetlenie a internet/tv – optika od T-com.

Pozemky sú kúsok od hrádze – nie priamo pri hrádzi, v obci je škola, materská škola, pošta, obchod, prímestská doprava, ihriská, rybníky, cyklotrasy, športoviská v neďalekom X Bionic atď.

Služby v tesnom okolí Kalinkova:

  • približne 3 km je obec Dunajská Lužná – kompletná vybavenosť, lekári, školy, obhody – Billa, nákupné centrum Rovinka City Park ,
  • približne 7 km vzdialené mesto Šamorín
  • do Bratislavy – Lidl v Podunajských Biskupiciach je to iba 7 km
  • XBionic – 8 km – bazény, kone, fitness, sauny – dá sa tam ísť aj na bicykli po hrádzi

Cena a termíny:

Pozemky sú približne vo výmerách cca 600m2. Šťandardná cena po dokončení IS bude 299 Eur/m2, teraz AKCIA v predpredaji cena od 270 Eur/m2.*

(*Cena 270 Eur/m2 pozemku platí pri záväznej objednávke výstavby rodinného domu našou spoločnosťou, prípadne pri postupnom financovaní pozemku aj bez výstavby domu je možná zvýhodnená cena 280 Eur/m2 )

(IS, cesta a osvetlenie budú dokončené cca 11/2024 a pri postupnej platbe za pozemok ponúkame zvýhodnenú akciovú cenu pozemku)

+ ponúkame aj možnosť výstavby rodinného domu za výbornú cenu, presne na mieru podľa individuálneho alebo katalógového projektu, konzultácia s našim projektantom je bezplatná.

Pozemky sú od 600m2 do 742m2.

predaj pozemky pri bratislave Kalinkovo

Tešíme sa na stretnutie s vami, pre viac info nás prosím kontaktujte na 0948 326 777, alebo info@chcempozemok.sk a dohodneme si obhliadku / osobné stretnutie.

Ponúkame výstavbu murovaných aj montovaných rodinných domov.

Aktuálne AKCIA – pri kúpe nášho pozemku v Kalinkove PROJEKT DOMU ZADARMO.

Niekoľko referencií z výstavby rodinných domov pri Bratislave: